söndag 30 november 2014

Första advent

Idag har vi tänt det första ljuset och imorgon är det december. Så fort denna hösten har gått och så mycket som har hänt. Nu ser jag fram emot december som visserligen innebär alla "måsten" som finns i dessa tider men det innebär även att vi inte har några utbildningar kvar på jobb. Inga resor eller förberedelser och även om det är roligt kräver det en hel del. I december ska vi fixa bokföringen och lägga upp planer för våren 2015 och så ska vi flytta en våning ner till vårt nya kontor:)

Vi var i Stockholm onsdag och torsdag och redan då kom julstämningen i Gamla stan, oerhört vackert med alla ljus som var tända. 2 dagar då vi står upp mest hela tiden och ryggen höll!!!! Ont som fasiken i fötterna men ryggen var ok, så härligt.
Jag var hos sjukgymnasten i fredags och han sa oxå att nu är det bara att fortsätta träna, ryggen kommer förmodligen alltid att vara lite svag precis där diskbråcket varit men bara jag slipper att ha ont hela tiden så gör det inget. Träningen fortsätter jag med och förhoppningsvis blir både ryggen och mitt svaga skelett bättre av det, att jag får bättre kondition och orkar mer blir en bonus.

Jag gillar att baka och nu har vi äntligen fått en ny teknisk medlem som underlättar bakningen


Lillsessan invigde den med att baka en mumsig sockerkaka där hon klarade av allt på egen hand.
Jag är inte så aktiv på Fb i "vår" grupp, den som stöttar så bra när man får en oinbjuden och mycket ovälkommen gäst men jag läser där ibland. Cancer får inte samma plats hos mig längre även om den alltid finns nära och jag tänker på den varje dag, min tacksamhet är oändlig över de dagar jag får vara frisk....
Denna veckan har ännu en kämpande kvinna ryckts från sin familj alldeles för tidigt. 

R.I.P Eveline

"Advent är mörker och kyla.
Vi tänder ett ljus och ber:
Förbarma dig, Gud, 
över jorden.
All nöd, all förtvivlan du ser.

Advent är väntan på Kristus.
Kom, Herre, kom hit i tid
och lär oss ta hand om varandra
och leva tillsammans i frid."

(lånad från en väns fb sida)2 kommentarer:

 1. Tänker på dig varje dag, det det du säkert redan, är oerhört glad över att du mår bra, är lycklig och att det verkligen skiner omkring dig, pratglad och rolig
  Ser framemot att smaka på ett resultat av din nya leksak��tack för långlunchen. Love you

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara att komma hit. Frysen är redan full av godsaker :)

   Radera