söndag 9 november 2014

Morgonpigga och kvällströtta

Här har vi varit morgonpigga och kvällströtta den senaste veckan.
I måndags var sonen uppe 4.30 och duschade, Lillsessan vaknade 5.15 och då gick de två ner och stekte bacon till frukost. Lillsessan har somnat strax efter 19 och vi andra ligger inte långt efter. I fredags var det släckt och tyst kl 23.....det var längesen.
Annars har veckan rullat på med 50 års firande, jobb, spruta, skola, kalas och Halloweenfester och idag har vi farsdagsfestat ordentligt både här hemma och hos morfar och farfar.

Jag har hunnit få mitt tredje frikort inom sjukvården och jag är lycklig att det står att det är utfärdat av Malmö Rehabcenter och inte av Onkologen...Sjukgymnasten är riktigt nöjd med mina framsteg och i fredags fick jag ytterligare övningar att göra. Ryggen har jag fortfarande ont i men inte alls som förut. Nu kan jag ta på mig strumporna på morgonen, ta upp osthyveln ur diskmaskinen och cykla utan att ryggen känns helt knäckt. Framsteg som känns härliga. Bara att fortsätta med träningen:)

Jag har tre intensiva veckor framför mig med utbildningar och 2 nya specialpedagogjobb, spännande och roligt och liiiite stressande. Får se till att få lite vila också så att inte hjärnan lägger av, vet ju så väl vad som kan hända och nu hoppas jag att jag har lärt mig hur jag ska göra, eller kanske rättare sagt inte ska göra.

2 kommentarer:

  1. En utflykt med en massa prat om allt och inget kan nog hjälpa dig att koppla av....bara luta dig tillbaka i bilsätet sen kör vi!!!!!!❤️

    SvaraRadera
  2. Hehe, tror nog att helgen blir allt annat än lugn och ro, men trevligt blir det säkert :)

    SvaraRadera