torsdag 13 november 2014

1 timme över

Dags för höstens utvecklingssamtal för sonen. Det är en fantastiskt vacker skola han går på, det gamla med dörrhandtag i brösthöjd blandat med det nybyggda:)
Nåväl, sonen trivs i skolan och är godkänd i alla ämnen ♡så jag är nöjd.
Efter samtalet tänkte jag träna 1 timme innan jag skulle äta "jobblunch". Jag brukar parkera i ett p-garage precis vid träningen och porten brukar öppna sig när man närmar sig den men inte idag! Där står jag i nerförsbacke, trafikerad gata bakom mig och massor med folk som passerar förbi bakom! Det var bara att hitta dragläget och backa försiktigt och det gick även om bussfilen blev mitt körfält en liten bit. Mitt i stan är det nästan omöjligt att hitta någon p-plats vid lunchtid så jag gav upp mitt letande och parkerade en bit bort. Det fanns ingen tid till att hinna träna längre så vips fick jag en timme över bara sådär. Jag gick en runda och kom fram till Gudrun Sjödens affär. Några av mina vänner tycker mycket om hennes kläder och jag får väl erkänna att jag numera är frälst! Vilken mysig affär och så mycket olika att välja mellan och vilken trevlig personal. Jag köpte en underbar klänning som kan vara både lite tuff med leggings till och finfin med strumpbyxor. Helnöjd, ny medlem blev jag idag och när jag visade den för döttrarna så fick den med beröm godkänd!

2 kommentarer:

  1. Ah, den vill man ju se ju! Det är att tid över plötsligt ägnas åt shopping känns igen. När man som minst anar det liksom... Kram!

    SvaraRadera
  2. Det är härligt! Vi måste ses snart på en lunch :) Kram

    SvaraRadera