lördag 19 juli 2014

Sommardagar

Igår körde vi till Höganäs outlet, alltid hittar man något eller så är det bara trevligt. Äldsta dottern som inte har så långt kvar till uppkörningen körde hela vägen upp, jätteduktig. Efter lite shoppande av stekjärn, ostkniv, servetter, bakform och lite böcker körde vi och åt lunch, sen bar det iväg uppför till Kullaberg. Det är så vackert att det tar andan ur en....vi har varit på många vackra platser i världen och detta tillhör definitivt favoriterna :)


Nästa år vill jag gärna åka på tumlarsafari, då är Lillsessan så stor att man inte behöver hålla koll på henne hela tiden i båten och man kan spana efter tumlarna istället.
(ja, ibland blir jag vågligare än annars och kan tänka att det nog blir tid och ork till det nästa sommar)


Lite kul foto kan man också ta uppe vid fyren. 
Här finns också ett naturrum där man kan klappa sjöstjärnor om man törs


Ser du några tumlare?På väg tillbaka till Malmö stannade vi vid stranden i Helsingborg och doppade fötterna:)

Hemma gjorde sonen och två av hans kompisar pizza och bjöd lillasyster. Gött att se pågarna i köket och att de kan laga mat (och baka) och ändå ser det inte ut som ett slagfält i köket.

Idag har vi haft en go hemmadag. Lillsessan fixade spa på terassen så vi har nu alla väldigt rena fötter efter fotbadet, masserade ansikten, manikyr och massage. På eftermiddagen kom kompisen och lekte ett par timmar. Maken handlade, jag kokade rabarbersaft, sonen badade och äldsta dottern jobbade och en härlig dag i trädgården!


Även den spa-ansvariga fick sig ett fotbad


2 flaskor saft av egenodlad rabarber, ekologiska citroner och ekologiskt rårörsocker :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar