söndag 13 juli 2014

Kalas och källarfix

Igår firade vi den nyblivne 17-åringen med kalas tillsammans med släkten :) Vädrets makter var på vår sida så vi kunde sitta ute och äta och barnen sprang och lekte, inte förrän på kvällen kom de första regndropparna men då kom det ordentligt.
Regnet fortsatte idag och vi kunde lika bra röja i källaren. Konstigt, men allt verkar liksom samlas där av någon underlig anledning :) Vi har satt upp en ny hylla och sorterat och slängt en hel del. Maken vill gärna ha alla skruvar, spik, reservdelar mm i olika kartonger, han menar att han vet var allt finns om det ligger i olika kartonger men jag vill gärna ha likadana lådor, gärna med något snyggt mönster och menar att vi kan skriva utanpå vad som är i så kanske alla kan hitta. Nåväl, vi får se hur det blir (vi ska till Ullared nästa vecka:))

Igår var en glädjens dag, att se sonen glad och nöjd och att ha familjen så nära alla på samma gång, mycket skratt och roliga samtal, det betyder så mycket. Men det var även en sorgens dag då ännu en bröstsyster förlorade sin kamp, en hjältinna som kämpat mot en spridning av den jävla bröstcancern, hon har alltid svarat snabbt på mina frågor och funderingar, stöttat när det varit jobbigt och spridit kunskap och glädje, alltid tänkt på andra och nu är det slut. Tårarna föll igår och hon fanns i mina tankar hela dagen. Det är många som har dött den senaste tiden och alla dör för tidigt. Få dör av bröstcancer som finns i ett bröst, det är metastaserna som sätter sig i lungor, hjärna, lever, skelett som dödar. Får man en metastas dvs en spridning, kronisk cancer sägs det att få lever efter 5 år....Inte konstigt att jag är rädd.

R.I.P IngridInga kommentarer:

Skicka en kommentar