tisdag 22 juli 2014

Biomedicin i Lund

I söndags var vi i Kivik och fyllde på drickaförrådet :) mm, gotteligottgott med flädermust, Da vinci cider mm. Sen blev det en mysig baddag på stranden vid Stenshuvud tillsammans med min syster, svåger och kusinen. Till Lillsessans stora glädje träffade vi en av Kinakusinerna, flickorna blev så glada och lekte en stund i havet. På kvällen grillade vi korv.


Det blev mycket lek i sanden


Det gick höga vågor i havet så pappan fick följa med och bada


Lillebror till Kinakusin, Lillsessan, Kinakusin, Kusin

Igår handlade vi en golvfläkt. Lillsessan har svårt att sova och letar efter en sval plats i sitt rum och den finns om hon ligger direkt på golvet....lite hårt att sova på det sättet och nu hoppas vi att hon kan ligga kvar i sängen och att fläkten gör rummet lite svalare. Vi åt en god lunch på en grekisk restaurang, de har uteservering på en innergård och det var så lugnt och skönt där. 


och så firade vi naturligtvis namnsdagsbarnet med en fin tårta

Idag har vi badat jag och Lillsessan, jättvarmt och skönt i vattnet, 29 grader, precis lagom för mig. Ikväll har våra Tygelsjövänner varit här, barnen har lekt och vi har grillat och pratat i flera timmar, mysigt :)

Äldsta dottern har bestämt sig. Det blir studier i Biomedicin vid Lunds universitet till hösten. Titta på filmen om du vill veta mer om vad hon ska göra den närmsta 3-5 åren.

https://www.youtube.com/watch?v=HequwTYG0HQ

Ännu en gång har döden kommit nära då en av mina bröstsystrar idag förlorat sin tappra kamp mot de elaka cancercellerna. Denna fina dikt skrev en medlem i vår FB grupp:

Från himlen kom en ängel
vid Din säng den slog sig ned
den viskade i Ditt öra,
det är tid att följa med
till en plats så ljus och vacker
där solen värmer skönt,
och man kan höra fågelkvitter
i en skog som doftar grönt

R.I.P Helena 

2 kommentarer:

  1. Jag ber till Gud varje dag att du min underbara älskade fina storasyster ska kunna leva i så många år framåt att vi kan bli riktigt gamla och rynkiga ihop! Älskar dig!

    SvaraRadera
  2. Jag ber också, frågan är om hen lyssnar ♡

    SvaraRadera