fredag 2 maj 2014

Sköna maj

Ja, välkommen sköna maj, välkommen!
Härligt med en "söndag" mitt i veckan.
Vi tog det lugnt med frukost vid 10-tiden och sen en tur till Svågertorps "shoppingmecka" med ett besök i tygaffären för nytt tyg till ett par stolar som sett sina bästa dagar men som maken nu har bestämt sig ge en renovering och en chans till. Blir nog fint när det blir klart.
Lilla Smulan har växt och är mer eller mindre både galen och busig, vi köpte en slags kula till henne i djuraffären som hon kan springa i på golvet, vi vågar inte släppa lös henne eftersom hon är så himla snabb. Nu kan Lillsessan leka med henne och Smulan får mycket motion. Ikväll har hon klättrat upp i taket på buren via en fröstång som hänger i gallertaket och där hängde hon innan hon trillade ner, jisses, bara att plocka ner fröstången.
                                                   Picture
Såhär ser buren ut och hon hängde alltså i det vita gallret!!!

På eftermiddagen lekte Lillsessan med en kompis och hon var så lycklig för att hon lärt sig att klättra upp i träden :) Hon har växt några centimeter och kompisen gav lite tips på hur hon skulle göra.

Idag har vi haft en mysig lunch med båda ungdomarna och Lillsessan på en asiatisk restaurang där vi hade turen att träffa goda vänner som vi sen fortsatte att träffa resten av eftermiddagen med fika och lek i trädgården. En härlig dag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar