söndag 18 maj 2014

Inlägg nr 300 med gult bälte och mygg

Inte trodde väl jag att det skulle bli så många inlägg när jag startade bloggen i oktober 2012 men idag blir det inlägg nr 300 och ni är fortfarande trogna läsare:) Tackar och bugar för er alla!

I fredags kom min syster med son till oss, mysig fika och god middag innan det bar iväg till vårkonsert på konserthuset med sonen skola. Oerhört duktiga musiker allihop! Och så fick vi chansen att höra Songbird (från melodifestivalen) in real life, vackert!

Igår var det gradering på Kung Fu och en nervös men beslutsam ung dam satte sig i bilen vid 9.30 (tidigt för oss en lördagsmorgon) Hon blev jätteglad när hon såg att bästa kompisen Julia också skulle vara med. Lite fnissiga och nervösa och så fina i sina dräkter tog de plats bland de andra barnen, ca 70 st som skulle ta gult, orange, grönt eller blått bälte. Min Lillsessan klarade allt :) kompisen också. Stolta fick de sina diplom och nya bälten. Att Lillsessan vågade gå fram inför alla!!!! Barn, föräldrar och tränare och så ensam gå fram och ta emot med en fin bugning, Åh så stolt jag var, min fina tjej,


Sen var det dags att bege sig till Kirsebo och Proffsiga klubbens vårläger. Jag körde fel, tur det finns mobiltelefoner:) Grillning av korv, bananer med choklad och marshmallows, mums. Lillsessan sprang och lekte, sen var det skattjakt, lekar och lite bus. En fantastisk plats i skogen vid en liten sjö men massor med MYGG, hu, vi har ett antal myggbett idag. Dagen avslutades för vår del med en promenad ner till sjön, några skulle övernatt men Lillsessan ville inte och jag kände att det var skönt att komma hem efter en låg dag. 1000 tack Lotta och Johanna för ert engagemang för våra barn!Som avslutning på en fantastisk helg träffades vi även idag, söstra mi och jag och kusinerna så klart. Vi hade en trevlig inköpsrunda till Bauhaus och sen fika med vår goaste mamma på IKEA.

1 kommentar:

  1. Fina duktiga dottern din. Så himla mysig helg vi också har haft? Ser framemot många fler...kram

    SvaraRadera