lördag 5 april 2014

Ett hemligt sällskap

Jag är med i ett hemligt sällskap.
Måndag morgon, porten öppnas strax före 9, två trappor upp hörs röster...Ett sällskap med f.d träningspolare från "mitt" träningscenter som nyligen la ner så abrupt. Kär-ingar och Gubar som vägrar ge upp gemenskapen, som ihärdigt letar efter f.d medlemmar, som letar upp en lokal att träna i, som ringer samtal och trycker på olika personer i kommunen om att det måste finnas ett ställe där vuxna kan få träningsmöjligheter och social samvaro samtidigt. I väntan på att ordna något mer permanent träffas vi nu 3 ggr/vecka och tränar tillsammans och alla hjälps åt:) Härligt! Jag har saknat träningen men nu kan det faktiskt fungera i alla fall i april, tack vare några eldsjälar som blir något av vardagshjältar i mina ögon och har

Efter träningen är jag oerhört trött. Hämtar Lillsessan från skolan kl 12. Eftersom det är första dagen efter feber och förkylning gissar jag att hon är trött vilket stämmer. Vi går hem och vilar lite, jag somnar och hon ritar och gör brev.
Allergiprovet på Lillsessan visade kvalsterallergi men ingenting annat och nu är det dags att titta efter en dvärghamster. Jag och flickorna kör iväg till djuraffären på Jägersro här i Malmö. Många små snövita hamstrar sprang omkring, jättesöta och vi tittade en lång stund. Idag var ingen köpadag, vi skulle titta och fundera och titta i andra djuraffärer oxå. Mitt förslag, att vänta med att köpa till påsklovet, förstår jag av blicken jag fick från Lillsessan, är alldeles omöjligt. Hon har väntat länge nog nu!

4 kommentarer:

 1. Tack för bra tips om vardagshjältar! Kram till dig och döttrarna. Ser fram emot att snart möta nya husdjuret!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, lunch blir det, förmodligen en lördag inom kort :)

   Radera
 2. Jag förstår din dotter - den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...och nu har hon väntat färdigt :)

   Radera