fredag 14 mars 2014

Utvecklingssamtal med sonen

Utvecklingssamtal med sonens mentor. Allt var grönt dvs han är godkänd i samtliga ämnen och han trivs bra, mer kan man knappast önska som förälder. Han går på en helt nybyggd skola och det var roligt att se hur fint och genomtänkt det är. Matsalen är som en fin restaurang där elever och lärare kan välja mellan tre olika maträtter varje dag. Vilken lyx :)

Efter att ha försökt få till en lunchträff i flera månader lyckades vi idag. Marie, som jag fick kontakt med i början av cancerresan och har haft sällskap av under hela tiden, äntligen fick vi träffas som färdigbehandlade:) Första gången vi sågs var vi nyopererade och hade allt framför oss. Nu känns det så skönt att vi kan sitta såhär och ta en lunch, att prata om nuet och framtiden och oja oss lite över de biverkningar vi har och veta att den andre förstår. Kram på dig vännen!

3 kommentarer:

  1. Så ni fick alltså besked om alla ämnen? Grönt för vår del också, i de ämnen där lärarna hade rapporterat in nåt, vill säga. Men i fyra fall saknades helt och hållet besked. Spännande. Verkade aningen rörigt. Nåväl, en fin skola hur som helst, verkligen. Blev imponerad. Kram från oss!

    SvaraRadera
  2. Härligt:) Det var några som inte fyllt i grönt men de hade meddelat att de bara fyllde i om det var rött dvs fara. Kramar

    SvaraRadera
  3. Ok. Då hoppas vi på detsamma i vårt fall. Tänker väl också att de brukar höra av sig när det är fara å färde... Kram!

    SvaraRadera