fredag 7 mars 2014

Stick i fingret

Ja, inte på mig utan i Lillsessan lilla finger. Vi fick en tid på vårdcentralen idag och labbet tog blodprov i fingret för att de ska testa om hon är allergisk mot något som får hennes ögon att klia något alldeles förskräckligt emellanåt. Jag var beredd på att det skulle skickas en remiss för pricktest och att det skulle ta tid men nejdå, här har det blivit effektivt och svar får vi inom 2 veckor:) Som vanligt sa hon inte ett pip och imponerade stort på sköterskan så hon fick ta två saker ut "barnlådan".

På jobb har vi en massa att göra. Vi har en ny utbildning nästa vecka och det är inte riktigt färdigt än. Ändringar i sista minuten, nya funderingar och idéer för att det ska bli så bra som möjligt och jag hinner inte riktigt med i svängarna. Det är mycket nytt som ska läras in för att kunna förmedla så tydligt och bra som det bara går och samtidigt ska det vara lättsamt så att inte deltagarna sitter och somnar. Pedagoger är vana vid att röra på sig så vi får väl ta några gymnastiska övningar ibland.

Tid för skelettscinten kom igår och gjorde mig trött. Psykisk belastning = en trötthet som inte går att beskriva men den är för jävlig rent ut sagt. Jag är glad över att jag fick tid så snabbt, 18/3, och jag blev inte mer orolig än innan men det är liksom hela grejen med sjukhuset, injektioner, väntan och så in i den där apparaten. Det tar hela dagen och dagen efter ska vi till Göteborg och ha en utbildning men det måste gå. Slappna av, ingen stress, fokusera på en sak i taget, en sak i taget. Och sen en ny väntan på svaret...måtte det vara bra så att jag kan slappna av, kanske ordentlig på 1 1/2 år. Jag försöker föreställa mig läkarens röst i telefonen att "det inte visade något, att allt ser bra ut", sen kommer den där viskande lille djävulen i mitt huvud och viskar "tänk om hon säger att där är något"....tänk om allt börjar om, tänk om...TYST med dig din lille elaking!

2 kommentarer:

  1. Det är klart att det ska gå bra, men jag vet hur du känner. Skönt att du fick en tid så snabbt och hoppas du får besked lika snabbt efteråt. Men ta det lugnt....jobba inte så du stupar, även om det är härligt att vara tillbaka.
    Stor kram från NYC

    SvaraRadera