torsdag 13 mars 2014

Helt slut

De senaste veckorna har vi jobbat hårt med en ny utbildning.
Allt tar som bekant längre tid för mig och jag blir fort trött i huvudet och har svårt att behålla fokus och koncentration. Men vi hann bli klara med alla förberedelser i tid och hela gårdagen hade vi vår utbildning. En hel dag i samspel med okända och många timmar då det krävs koncentration...Det gick bra, det gick faktiskt riktigt bra, deltagarna var nöjda och vi också (behöver dock ändra litegrann för att det ska bli ännu bättre). Jag kände framåt kaffedags att kroppen började strejka, jag blir stel och det är svårt att komma igång när jag har suttit en stund och när jag ska gå i trappor så kan jag inte böja benen ordentligt och så kommer värken. Men det gick.
Jag skulle sen direkt till dotterns Kung Fu och där måste man sitta på golvet, om man nu inte vill stå i 60 minuter, och det var knappt att jag kom upp igen. Jämrans leder som stelnar till så lätt. Jag har inte hunnit få till ordentligt med träning den senaste veckan och det "straffar" sig direkt så idag har jag tränat ett par timmar på förmiddagen.
Stela leder(smärta) - träning - mindre stela leder (mindre smärta), en enkel ekvation.

Foto: Glimt från vår nya utbildningslokal. Inte färdigstylat, men det är i full gång. Snart kommer bilder från det makalösa konferensrummet.....mums!

I denna fina lokalen har vi utbildningarna på hemmaplan

3 kommentarer: