söndag 16 mars 2014

....som en Ek ungefär....

Kunde inte somna inatt, när klockan var 4 låg jag fortfarande vaken. Sov sen till kl 9 och vaknade hyfsat pigg. Jag sover sällan bra, ofta är jag uppe ungefär varannan timme för att dricka och gå på toaletten. Det blir som en ond cirkel där jag måste dricka för att jag är torr som ett sandpapper (ja, slemhinnorna tar stryk av medicinen) och sen behöver jag gå på toa. Finns liksom inget att göra åt det, bara 4 år kvar nu :)
Skridskoåkning stod på schemat idag. Förra gången vi var där bestämde jag mig för att jag skulle hyra skridskor och åka. Jag har aldrig varit någon stjärna på att åka och nu är det väl en sisådär 17 år sen jag senast stod på isen iförd ett par skridskor. Tänkte att det kanske är lättare med hockeyrör men jisses, mina fötter ville verkligen inte vara i dem. Jag bytte. Vilken tur att det finns en rink att hålla sig i eller rättare sagt krampaktigt klamra sig fast vid! Skulle gärna säga att jag såg ut som Bambi på is men Bambi är så liten och söt med stora bruna ögon och jag är väl mer som en Ek ungefär...stor och ståtlig, träig, stel och med armar och ben åt många olika håll...Men vet ni vad! Jag var inte ensam om att stappla runt men jag var nog den enda som lyckades släppa och åka runt hela rinken utan att ta tag, att jag sen åkte ett varv och Lillsessan hann med tre är ju en annan historia. Stolt över att jag vågade.

6 kommentarer:

 1. Underbart inlägg, är säker på att Ebba var stolt över dig också! Kramar Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo du och vi "lekte" faktiskt Följa John också:) Kram

   Radera
 2. Som en ek... en vacker bild av dig. Och samtidigt blir jag lite fnissig och ser er framför mig. Tänker att jag knappt vågat eller kunnat heller... Var ni på Kockum Fritid? Nästa gång jag är där och tränar på en söndag ska jag kanske spana efter er på isen?! En ek och en liten ja... vad då? Iller kanske? Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kockum fritid :) Ja kom in och spana eller varför inte hyra ett par skrillor? Kram

   Radera
 3. Skönt att höra att jag inte är den enda som är torr som fnöske i munnen, det känns som om jag bränt mig på hett kaffe. Naturligtvis inte alls skönt, varken för dig eller mig. Fyra år kvar? Nja, du ska se, när vi nått till vägs ände med våra fem års pillerknaprande har de kommit fram till att vi ska äta dem i 10... om inte mer. Det är på gång redan. :(

  Jag blundar och ser den fantastiska eken glida fram på isen. :-)

  Kram!
  Else

  SvaraRadera
  Svar
  1. Torrheten är inte trevlig, egentligen skulle man kanske suga på såna där sugtabletter eftersom mindre saliv kan skada tänderna men jag klarar inte av de där sugtabletterna, jag använde dem flitigt under cyton. Jo, det kanske blir 10 år eller så kommer de på något annat som ger mindre biverkningar. och ja, ganska fantastisk var jag faktiskt:) Kramar

   Radera