onsdag 4 september 2013

Mage/Rygg träning

Jag tränar 3-4 ggr/vecka och har mest hållit på med konditionscykling, styrketräning med maskiner och olika danssorter. Förra veckan bokade jag ett mage/rygg pass....kan väl säga att efter det passet väcktes sedan länge sovande muskler till liv. Oj, vilken träningsvärk jag fick! Men idag var det dags igen, känner redan av de där musklerna...

Det har varit kallare de senaste dagarna och även om solen skiner och temperaturen når ca 20 grader märks det skillnad i luften. Hösten är på väg. Med stora steg. Jag tycker det är svårt med hösten, det blir mörkare, kallare, kalare. Jag brukar bli lite höstdeppig, det var det jag trodde förra året då när jag jämt var trött. Deppigheten har inte kommit ännu, kanske håller den sig borta eftersom jag tänker annorlunda. Jag har börjat tänka framåt, vågar nosa på att planera, bokat föreläsning och konsert, jag vågar tro, i alla fall emellanåt, att det kommer att fungera.
Jag vågar så smått se fram emot USA-resan i december, den som vi skulle åkt förra året, trots att jag alltid numera reseverar mig med "om allt går bra". Här ska vi bo den första veckan:
http://www.worldquestorlando.com/
och här i 12 nätter
http://doubletree3.hilton.com/en/hotels/florida/galleryone-a-doubletree-suites-by-hilton-hotel-FLLTSDT/index.html
och så avslutar vi med två nätter i Key West :)

Det kommer att bli en toppenresa, om allt går bra...

4 kommentarer:

 1. Ser hur fint ut som helst...något för alla 5... Bassänger, datorer och träningsmaskiner.
  Följer med dig 1 oktober om du vill...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för erbjudandet men man får inget besked den dagen så det är ok att gå dit själv eller om jag tar maken med.
   Kramar.

   Radera
 2. Det ser ju alldeles underbart ut! Det är du verkligen värd.

  SvaraRadera