fredag 27 september 2013

...kallelse till 1-årsbesök...

Igår hade ett stort köpcenter här i närheten stort öppningskalas. Jag fyndade en ny vinterjacka till mig och jeans till Lillsessan. De affärer som hade mest rabatter orkade jag inte ens gå in i, det var så mycket folk och sååå långa köer.
Strax efter lunch körde vi till Göteborg för ännu en föreläsning. Det gick bra trots att jag inte varit med på denna förut och egentligen inte varit med och förberett den heller, det har min duktiga kollega gjort. Jag var hemma 01.30....pust, har tagit en välbehövlig tupplur idag.

Mina naglar ser inte så roliga ut. Cytostatikan har gjort dem bruna, flikiga, korta, ojämna mm men idag har jag för första gången varit hos proffs och fixat till dem så nu är de jättefina :) Jag hoppas att mina egna naglar kan växa lite i lugn och ro därunder gelén. Härligt att kunna "gnälla" lite över såna här saker, kommer ihåg att jag längtade efter det när jag var som sjukast. Ska passa på att gnälla lite till över den här förkylningen som är så seg. Sådär, ser ni, alldeles normalgnällig idag!!!


Idag låg den i brevlådan, kallelsen till 1-års besöket hos Onkologen. Jag fick tid den 17/10, nästan precis 1 år efter att jag fick beskedet. Är jag orolig? JA! Samtidigt är det skönt att få reda på hur det står till, hoppas att jag kan slappna av lite mer efter besöket och slipper börja om....


 

2 kommentarer: