onsdag 18 september 2013

Döden är svår...

Flera dagar denna veckan har det kommit svåra besked från olika håll med återfall, spridning av cancer och flera som förlorat kampen. En av dem är Kristian Gidlund. Jag har följt hans blogg det senaste året. Han har egentligen inte skrivit så mycket om sin cancer, han har skrivit om hur det är att följa en väg som han vet kommer att ta slut i förtid, om glädjen att få uppleva ännu en vår, om en länge efterlängtad resa, om livet och om döden. R.I.P Kristian och "bröstsystrarna" som också har blivit änglar denna veckan.
http://ikroppenmin.blogspot.se/
Döden är svår, hård, slutgiltig, den är jobbig att prata om, att tänka på och att möta. Jag har kämpat hårt för att hålla den borta från vårt liv och jag kommer att fortsätta kämpa mot den så länge det går. Helst blir jag en rynkig, gammal gumma så småningom. Jag har ingen som helst åldersnoja, inga ålderskriser. Välkommen pensionen, välkommen rynkor, välkommen till mig!

10 kommentarer:

 1. Jag vill som du bli en gammal gumma =) kram /Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas innerligt att vår önskan går i uppfyllelse. Kramar

   Radera
 2. Jag håller med, ser fram emot rynkor och ålderdom, och kanske små barnbarn en dag!!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...JA, små barnbarn vill jag också ha :) Kramar

   Radera
 3. Tillsammans kommer vi att bli rynkiga tanter med ett underbart liv med alla som vi älskar. Tillsammans kommer vi att prata om allt det svåra, roliga. Bara du låter mig vara med...älskar dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ...och sitta under äppelträden och fika :) Kramar

   Radera
 4. Ytterligare en syster som vill bli rynkig ihop med er (fast det dröjer ju lite innan det är min tur ;). Älskar er båda! Har börjat läsa Kristians blogg nu och den griper tag. Många kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh nej, de där rynkorna kommer fortare än du anar :) Ja Kristians blogg griper tag, många tårar har runnit men många skratt och en hel del eftertanke också. Kramar

   Radera
  2. Är du säker på det? Att dina rynkor kommer senare....

   Radera
  3. Så länge som det är skrattrynkor så spelar det ingen roll... :D

   Radera