måndag 9 november 2015

Till Yueyang (28/10)

Äntligen är vi här i Yueyang, staden vår älskade dotter är född i.

Imorse lastade vi på allt bagage och alla vuxna och barn på bussen och började en lång bussfärd tvärs över Hunanprovinsen. Vi tog en längre paus vid Liuyesjön och barnen lekte i parken och provade på att springa i vattenrullar och så åt vi lunch på ett mysigt ställe precis vid sjön. Vi gick också en runda vid Poesimuren där berömd poesi finns inristad på en lång mur.

Tyvärr blev maken magsjuk av något dåligt kött igår och kan varken äta eller dricka utan att må illa. Han hoppar över lunchen och hoppas må bättre inom kort. På kvällen skulle vi äta på Pizza Hut som finns precis bredvid hotellet. Maken var hungrig igen och vi beställde mat, plötsligt blev han vit i ansiktet och rusade upp men satte sig snabbt igen och svimmade!!!! Han fick hjälp ut och då mådde han fort bättre igen men han fick hjälp till hotellet och i säng. Jag tog med en pizzaslice som han åt och fick behålla och så drack han vatten. Usch, det kunde gått illa, så glad att allt gick bra.
Senare på kvällen hade Albin ett möte med alla flickorna och de pratade om vilka frågor de skulle vilja ställa till fosterföräldrarna. Så bra att kunna prata om det tillsammans.

Vi bor här: Grand Skylight hotel


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar