tisdag 10 november 2015

Tack för att ni finns!

När vi vaknade på fredagsmorgonen snöade det i Beijing! Första snön denna vintern fick vi i Kina :)
Resan hem gick bra. Det är långa och många timmar på flyget till Arlanda och sen är det ett par timmars väntan innan flyget går till Kastrup. Tåget kom in på Triangelns station kl 21.10 och äldsta dottern med pojkvän väntade på oss. Så härligt att få krama henne igen. Skönt att komma hem efter en lång resa och se att allt är bra här hemma. Sonen var också hemma så det blev lite fler kramar.

Vi har haft fantastiska 2 veckor med underbara familjer. Vår vänskap som började för 10 år sedan har djupnat och jag saknar dem redan. Lillsessan brukar kalla flickorna för sina Kinakusiner och jag kan väl bara hålla med om att vi alla är som en stor Kinasläkt. Att åka så många (25 personer) och gemensamt dela alla upplevelser och aktiviteter såväl roliga som de lite mindre roliga kan tära på vem som helst och jag medger att jag var lite orolig innan vi reste men jag känner att vi har stärkt våra band.
Vi har klarat konstig mat, illaluktande toaletthål utan papper, vatten eller tvål, timslånga köer, närgångna nyfikna kineser, läskiga linbanor, hissnade höga hissar, att gå på glasgolv ca 1400 meter upp, vi har delat på vad som fanns att äta när det blev köer istället för lunch, barnen har varit allas dvs har någon behövt hjälp eller en hand att hålla i, en bit toapapper eller något att äta eller någon att prata med så har det alltid funnits någon nära. Vi är viktiga för varandra, vi har roligt tillsammans, vi skrattar, skämtar, pratar om allvarliga saker i livet, gråter en skvätt och finns där för varandra. Snart ses vi igen! Tack för att ni finns.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar