onsdag 19 februari 2014

Läkartid

Ok, läkartid den 3/3. Så var det fixat och sköterskan var noga med att tala om att det låter precis som muskler och ligament, jag håller med henne och hoppas att det ger med sig snart. Om inte, är det bra att få det kollat och om det skulle vara något, benskörhet eller det där andra ni vet så är det bra att upptäcka så tidigt som möjligt.

Idag har det börjat grävas här i gatan, vi ska få fiber :) snabbare och förhoppningsvis bättre internet, telefon och tv ser vi fram emot. Det kommer säkert att vara rörigt här ett tag, vår gata är så smal att de där grävskoporna, som jag sett på andra gator i området, knappt får plats här. Men den som väntar på nåt gott...

Jag och äldsta dottern har städat en del idag, på lördag väntar kalas och det gäller att planera ordentligt så att det inte blir för mycket samtidigt. Vi passar såklart på att njuta av sportlovsledigheten också och har ätit lunch på Jensens böfhus, jag och tjejerna.
Sen var det Kung Fu träning för Lillsessan som både har kastat sig handlöst över en hög med madrasser och sprungit uppför väggar:)

 
...det går så fort att kameran inte hinner med ordentligt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar