onsdag 29 januari 2014

Nu har snön kommit!

Nu har snön kommit till södra Skåne! Lillsessan är överlycklig, hon älskar snö. Som vanligt sker en mängd olyckor eftersom skåningarna blir överraskade av att det vita som lägger sig på marken kräver lite fartanpassningar. Äldsta dottern som håller på att övningsköra är nog glad att hon inte ska köra upp än, nu får hon tillfälle att träna lite vinterkörning också. På tal om körkort så ska jag hämta mitt nya imorgon, tror att det är tur att jag slipper både teoridel och uppkörning.

Vår "jobbmejl" har blivit uppdaterad...de har då lyckats skapa en förfärlig oordning i våra adresslistor och det är bara kaos i hela systemet. De har tagit bort funktioner som vi använt oss mycket av och nu har vi ägnat oräkneliga timmar åt att försöka bringa ordning i detta. De säger att det är såhär nu och att det bara är att acceptera!!!! Blir man upprörd? Ja! (Hehe, tänk att jag kan bli upprörd över något sånt...jag är definitivt på väg tillbaka) Nu har vi så mycket kopplat till denna domän så det är inte bara att byta.....Det har blivit många sena kvällar den senaste veckan och tyvärr har vi nog minst en veckas jobb kvar innan det är ordning igen. Min högerarm gillar inte att sitta såhär vid datorn, ja inga av mina leder gillar det nåt vidare, jag försöker dela upp tiden, ta pauser, göra lite armgymnastik mm.
Min kropp behöver träning, träning, träning så att jag kan röra mig, jag blir så stel om jag hoppar över en dag och det gör ont att få lederna att fungera. Jag har svårt att få tiden att räcka till träningen, helst ska jag träna på förmiddagen eftersom jag är alldeles för trött på kvällen och då måste jag ju jobba! Hm får se hur jag löser det. Förhoppningsvis kommer jag så småningom att bli piggare även på eftermiddagen/kvällen så att jag orkar träna på kvällen också. Nog med gnäll, jag lever och mår hyfsat bra de allra flesta dagar och det är bra:)

Idag har Lillsessan börjat på Kung Fu, hon har haft jätteroligt och var sååå trött när vi körde hem. Hon åt två tallrikar soppa, sen spelade vi spel och sen somnade hon sött på 5 sek.

...och tack för en trevlig lunch idag Lotta!

1 kommentar:

  1. Tack själv Karin, mycket mysigt var det. Gör vi snart om! Kram, Lotta

    SvaraRadera