söndag 12 januari 2014

Hemma igen

3 veckor, så länge det känns när man planerar och så fort tiden går när man väl är där. Och så fort man kommer in i gamla hjulspår igen.
Vi landade 6.50 tisdagmorgon, det var kallt och regnigt, ruggigt och vi var ganska trötta. Härligt att vara hemma igen i vårt kära hus och skönt att allt bagage kom med till Kastrup. Vi sov en stund på fm men orkade hålla oss vakna resten av dagen så vi la oss i tid på kvällen och somnade gott. Maken stack till jobbet i vanlig tid på onsdagen men det var svårt att väcka Lillsessan. Hon fick sovmorgon och så lämnade jag henne i skolan lagom till tiorasten och sen körde jag och jobbade ett par timmar.
Jag tycker att det fungerat ganska bra att ställa om tiden igen, sonen som inte börjar skolan förrän 13/1 har dock sovit länge på dagarna, får se hur det går imorgon.

Vi har haft en fantastisk resa. Den som vi längtat så länge efter, längtat och väntat och blivit besvikna för att sen kunna längta igen men knappt vågat tro att vi skulle komma iväg och så var vi plötsligt där! Att leva så nära inpå varandra är inget problem, vi fixar det alldeles utmärkt, inga bråk, inga konflikter, snarare skönt att vara nära, att göra saker tillsammans, att ha roligt och stundtals lite tråkigt, att ta hänsyn till varandra, att vara vi, tillsammans ♡ Jag upplevde inte att vi hade några direkta "surare" heller, jag en gång och maken en gång och Lillsessan några gånger.....Men det fick jag ju veta att jag visst hade varit sur fler gånger :( och ja, jag kom ju ihåg det de berättade men jag upplevde inte det så själv. När jag blir stressad då kommer "suret" som ett paket på posten, när jag inser att jag inte orkar eller klarar det som jag brukar då kommer "suret", när vi efter en lång dag står och ska bestämma vad vi ska äta då fungerar inte min hjärna, det blir en hjärnkolaps och ja då blir jag irriterad, mest på mig själv men även över att de glömmer att jag faktiskt inte är som vanligt alltid. De får helt enkelt vänja sig vid den här nya mamman. Det är bara 3 månader sen jag fick beskedet att allt ser bra ut, det är ganska kort tid. Det tog en sekund att förstöra när jag fick diagnosen men det kommer att ta år att reparera....
Nåväl, det allra bästa på resan, förutom att vara tillsammans, var definitivt delfinsimningen!!!
Sen var Harry Potter området på Islands of Adventure nästa favorit, färden med airboaten ut i Everglades var också häftig och tro det eller ej men skyfallet i Key West var absolut en upplevelse.

En kul bild:


Här kan man ta med gammelmormor på shoppingtur :)

Och sen träffade vi två kändistjejer på denna resan, det har jag alldeles glömt bort att berätta: Lillbabs på Kastrup när vi var på väg till New York och naturligtvis Frihetsgudinnan när vi flög in över New York :)

1 kommentar:

  1. Låter helt underbart! Och ja, suret är något de måste komma ihåg varför! Påminn, påminn kära du! Annars verkar du vara på ett alldeles bra humör med en massa bra att ha minnen att ta fram vid mindre bra dagar....eller ring mig! Kram

    SvaraRadera