söndag 31 januari 2016

Första månaden är slut

Var tar tiden vägen?
Skrämmande fort har januari passerat utan att jag knappt hunnit andas. Kanske beror det på 3 födelsedagar och att maken varit borta tre veckor på raken med lite hemmahelger emellan, kanske beror det på vädersvängningarna från snö och riktigt kallt (för södra Sverige) till ruskigt höstliknande grått, kanske beror det på att dagarna fylls med arbete och fritiden ibland fylls mer med sömn än fritid. Nåväl, februari är här imorgon och välkommen hit, årets kortaste månad som detta året förlängs med en dag. Tänk att man bara kan få en dag extra sådär enkelt, det skulle jag behöva lite då och då, en extradag att göra vad man ville, eller göra det som man sällan hinner med andra dagar.

En av våra trotjänare har gett upp, vår fina tvättmaskin som har tvättat så många tvättar under 12 års tid har slutat fungera. En ny är inköpt och kommer på tisdag. En riktigt fin en som man själv kan välja tid för hur länge tvätten behöver tvättas utifrån hur smutsig den är, man kan oxå ånga kläderna om det bara behöver fräschas upp lite grann och en del andra finesser som har kommit till sen vi köpte maskin senast.

Och idag har sonen övningskört för första gången, maken var lite blek när de kom hem igen men sonen intygade att han inte kommit upp i mer än 30 km/h :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar