torsdag 22 oktober 2015

Resan tillbaka

För 10 år sedan var vi så nervösa och förväntansfulla. Resan till vår dotter som väntade i Kina skulle äntligen bli av.
Och nu står vi här igen :)
Resväskorna är packade, pass och biljetter ligger klara, lite saker till som ska ner i necessärerna efter tandborstningen imorgon sen är vi färdiga. Laddade inför Resan tillbaka...Lillsessan är helt uppskruvad, imorgon ska hon få träffa sina älskade kinakusiner igen och vara tillsammans i 2 veckor i Kina, ett stort äventyr väntar på oss alla.
Vi har sagt hejdå till sonen ikväll som ger sig ut på ett eget litet äventyr tillsammans med flickvännen och några kompisar imorgon. Äldsta dotterns pojkvän flyttar in i huset med henne, känns bra att huset är bebott när vi är borta. Hon ska köra oss till stationen imorgon och sen tar vi tåget till Kastrup. Där ska vi träffa ännu en Skånefamilj för att gemensamt flyga till Arlanda där de andra familjerna väntar. Vi landar i Beijing lördagmorgon, kinesisk tid. Efter en utflykt till kinesiska muren flyger vi vidare till Zhangjaijie. Här ska vi bo: Garden-phoenix-hotel
En märklig känsla att det vi pratade om för 10 år sedan, att vi skulle göra en resa tillbaka allihop, faktiskt blir sann...underbart.

4 kommentarer:

 1. Nu vill jag veta hur ni har det och hur tjejerna tar upplevelsen. Är sååå nyfiken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr fungerade inte internet :( men nu uppdaterar jag här på bloggen. Vi får träffas en dag så kan vi berätta mer, jag skriver inte allt här .

   Radera
 2. Hoppas resan har varit lika fantastisk som det ser ut på bild! Antar att ni levt under strikt censur och fria från Internetvärlden, men väntar nu med spänning på din berättelse när du vaknat ur din jet-lag. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har så rätt med censuren men nu kan jag skriva igen och kommer att uppdatera allt eftersom det finns tid :)

   Radera