söndag 13 december 2015

Julen i sikte

Vi har julpyntat en del här hemma och min favorit-cd med julmusik går varm (äldsta dottern frågade om jag inte tröttnar på den men kan man tröttna på Peter Jöback?)
Min absoluta favorit, Decembernatt

Lussebak och pepparkaksbak har vi oxå hunnit med och idag har vi haft Luciafika med "himmabakat", mums va gott. Julkort har vi pysslat med, se så fina de blev! Första korten tog 1 timme att göra men sen fick vi rätt på det och det gick lite fortare och naturligtvis har vi även skrivit ihop finfina önskelistor.


t.om sonen skriver gärna en önskelista


I förmiddags var det dags för gradering för Lillsessan och hon fick en blå rand att sätta på sitt gröna bälte, ett steg närmre det blå! Hon har blivit en riktig fighter som inte ger sig i första taget när hon blir attackerad eller utmanad, de flesta är mycket större än hon men hon är så snabb och lyckas ofta smita undan.


Igår var vi på julmarknad på Jakriborg, så mysigt och härligt att handla lite lokala delikatesser såhär i juletid. Det blev både korvar, ost och bröd :)
Det känns lugnt i år, ingen stress inför julklappar eller alla vanliga "måsten", vi tar det lugnt, det som hinns med hinns med och det vi inte hinner med är aldrig viktigare än att tiden används till att vara tillsammans och må bra.

mums med brända mandlar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar