söndag 7 juni 2015

Sommar?

Var det sommaren som kom? Varmare blev det, även om vindarna fortfarande är svala, och solen har tittat fram. Jag har plockat fram Lillsessans T-shirtar och kanske är det dags att ta bort vinterjackan. Maken tvättade av trädgårdsmöblerna och både lördag och söndag blev det grillat:) Igår satt vi i solen och hade det skönt, idag fick vi hämta fleecefiltarna.
I torsdags blev jag och Lillsessan efterlysta, både make och dotter ringde och undrade vart vi tog vägen. SHOPPING!!!! Lillsessan brukar inte tycka om att gå i affärer med i torsdags gick det bra och vi kom hem med jacka, klänning till skolavslutningen + vacker ros som ska sättas i håret, klänning till bröllopet som vi ska på i sommar, 3 par skor, nya örhängen, leggings och en ny Monster Highdocka som hon själv betalade (kom på nu att jag inte fått betalt än...)
Igår körde vi ut till Sibbarp och gick en runda och sen lite sightseeing i Kalkbrottet. Idag har jag shoppat på Gudrun Sjödén :)
Kommande vecka är det sista veckan i skolan för son och Lillsessa. Äldsta dottern hade sista (?) tentan i fredags och vi håller tummarna för att det gick bra så hon får ha lite pluggledigt nu.


Sibbarp


Glasspremiär


Kalkbrottet i Limhamn3 kommentarer:

  1. Hur har de gått för dig vännen. .
    Kram <3

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera