söndag 18 januari 2015

Kalasdags!

Vår yngsta prinsessa, i denna bloggen kallad Lillsessan, har fyllt 10!!!!!  Den första nollan och numera tvåsiffrigt.
Hon sov gott när vi traskade in med paket och Monster Highballong i torsdagsmorse och väcktes av vacker (?) sång. Morgonrock, bok, korsordsbok, designbok, diadem, strumpor, Disneyslott i lego, Minecraft var en del av presenterna. Efter skolan byggde vi lego och löste korsord och på kvällen åt vi kinesisk mat. En toppendag enligt jubilaren :)
Igår var det dags för släktkalas och redan ett par timmar innan kalaset började kom en av kusinerna och lekte ett par timmar, jättekul start :) sen kom mostrar och morbror med familjer, farbror och mor och farföräldrar och de hade med sig fler paket, tröja, spel, scrapbook, godis, blommor, pengar mm. Mat och lek hela eftermiddagen och en bra bit in på kvällen innan de flesta körde hemåt igen. Moster och en kusin sov över och leken har fortsatt idag. Om en vecka är det dags igen, då en av kusinerna fyller år :)
Och som vanligt går mina tankar till en kvinna i Kinaland som lämnade ifrån sig sin dotter utan att veta vad som skulle hända henne. Jag hoppas att vi kan mötas någon dag så att hon får veta hur fin hon är, den lilla flickan som hon en gång födde men inte fick lära känna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar