tisdag 6 januari 2015

2015

Det gamla året slutade bra hos goda vänner och det nya började bra hos samma goda vänner :) Tack för en härlig kväll och tänk att de små trollungarna orkade hålla sig vakna så länge!


Tyvärr började det nya året som det gamla slutade: med en rejäl förkylning :( Hostan är tillbaka, värre än nånsin, halsonda likaså. Kan väl säga att jag sover inte bra i vanliga fall och nu sover jag knappt alls. Tröttheten på dagarna finns såklart där men nu tycker jag ändå att det börjar vända. Jag hade önskat att jag fått vara frisk och pigg under ledigheten men va 17, inte klagar jag på en sketen förkylning, i de allra flesta fall är den ganska snabbt övergående och tänker man efter är det ju enklare att vara dålig när man är ledig. och en förkylning är inte cancer. dvs då är den ingenting mot vad mina bröstvänner går genom. En väninna får sin sista behandling på torsdag och jag hoppas innerligt att allt går bra med operation och strålning därefter. Kram

Lite skridskoåkning hanns med igår, ja, jag vågade inte med mitt diskbråck med make och döttrar valsade runt bland alla andra.
Diskbråcket, det märks knappt längre men jag är försiktig. Visst blir jag trött i ryggen och behöver sträcka ut och vila men smärtan är nästan borta. Jag undviker alla lyft och dammsuger ett rum i taget. Tar det lugnt med "ryggandet" med andra ord.Assistenten jobbar för fullt. Idag blev det Rågkakor.

Imorgon är det jobbedags igen. Jag ska upp i norra Skåne och jobba ett par timmar och tar vägen inom Hässleholm och lämnar av Lillsessan hos moster och kusin:)

1 kommentar:

  1. Och var finns äldsta dotterns hjälm.....
    Tack för leken och myset!

    SvaraRadera