torsdag 23 juni 2016

Båttur

Poolen på förmiddagen.
Lillsessan fick en kompis som heter Nicolas, han pratar engelska så det blir bra träning för Lillsessan. Hon är lite osäker när hon ska prata men det gick bra. De simmade och dök tillsammans i mer än 1 timme. Solen är stark och vattnet reflekterar och vi försöker vara försiktiga men tiden går fort när man har det underbart så det är svårt att gå upp, tur att poolen har lunchstängt mellan 13 och 14!
I eftermiddags åkte vi hotellets shuttlebus (går var 20:e minut) ner till båtarna och köpte biljett till en färjetur på 1 timme. En sån fin båt och en härlig tur på havet.
Maken ville gärna ta en titt i en kamera affär så vi delade på oss så jag och dotra gick och köpte skor till Lillsessan. Hon har så smala fötter så det är svårt att hitta skor i Sverige men här går det bättre.
Vi gillar indisk mat och kände oss lite sugna på det. Det vimlar av indier som vill sälja klockor, väskor mm så vi passade på att fråga var det finns god indisk mat och han visade vart vi skulle gå. När vi kom dit blev vi nästan omkullsprungna av ivriga "inkastare".....Nåväl till slut blev vi visade till en restaurang som såg ren ut. Så god mat. Det bästa som vi har ätit tror jag minsann.

Fika ingick på färjeturen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar