lördag 9 april 2016

Tårna är beredda

Ok, nu känns det ordentligt att värmen kommer!
Nu åker strumporna av här hemma så ofta det går och tånaglarna har nu fått sin första färg detta året, det blev LILA, ursnyggt och härligt uppfriskande med lite färg. Utan nagellack är det inte de snyggaste tårna att visa upp. Naglarna har inte hämtat sig från de skador de fick vid cytostatikan trots att det nu är tre år sedan. De är lite bruna/gulfärgade så den lila färgen gör sig absolut bättre i sandalerna (som dock får vänta ett tag till).

Jag och Lillsessan har varit på utvecklingssamtal och det är bara positivt som jag får höra där. Hon klarar sig bra i alla ämnen och har börjat både prata och ta för sig mer på lektionerna, kul att höra. Hon verkar trivas bättre i skolan och är mer trygg nu än i höstas. Hon cyklar med kompisarna nästan varje dag och klarar av att komma hem själv och att jag kommer en liten stund senare. Ofta går hon hem till någon kompis eller så är det kompisar hos oss. Detta gör att jag ibland faktiskt kan jobba de timmar jag vill eller bör göra dvs ca 6 timmar/dag. Det som kändes oändligt långt borta i höstas då jag cyklade både till skolan med henne och hämtade henne varje dag är idag verklighet. Hon är så duktig min lilla prinsessa :)

Idag var det kalas för yngsta lillkusinen som fyllt 2 år i veckan, liten börjar bli stor <3 Hon drog genast av sig kläderna för att sätta på sig Pippiklänningen som vi köpt i present. Visst är den väl fin!

                             

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar