torsdag 16 augusti 2018

Sommaren med Zam

Sommarlov och ledighet lider mot sitt slut och mitt vemod sätter in. Har det verkligen gått så många veckor, de verkade så många vid skolavslutningen och de verkar ha varit så få nu. De flesta jag träffar på i början av hösten säger att de tycker det är skönt med ledighet men ännu skönare med alla rutiner igen att det blir som vanligt. Jag hummar lite och nickar för att passa in men inom mig skriker det NEJ jag tycker inte alls att det är skönt med rutiner! Jag mår mycket bättre när vi kan göra vad vi vill på dagarna, att bestämma själv, att bara vara tillsammans, att lägga sig sent utan att behöva tänka på att gå upp tidigt, vi kan titta på film hela dagen eller göra äppelpaj eller krypa upp i soffan och sträckläsa den spännande boken. Inga tider, inga läxor, få bekymmer....I love it ♥️ a lot 🙃 Så denna hösten tänker jag inte hålla med. Bara protestera. Högt.
Nåväl vi började sommaren i Hongkong. Härliga Hongkong som trots tredje besöket levererar allt vi vill ha och behöver. 10 underbara dagar med våra döttrar och sambo. Jag saknade sonen och hans sambo men de var tvungna att jobba 😕
När vi kom hem skulle vi bli flera....Zam kom till vår familj. En lite valp på 8 veckor  så söt. Resten av sommaren har gått åt till att fokusera på att bli hundmänniska, inte helt lätt och det tar tid. Jag tycker dock att det går ganska bra.
1 kommentar:

  1. Naaaww så söööt! Ja det blir säkert en omställning, full av rutiner... ;) Kram!

    SvaraRadera