tisdag 11 augusti 2015

Llandudno

Namnet på den vackra badorten som ligger i Wales är nästan omöjligt att uttala. Husen är oerhört vackra och tidvattnet gör stranden och havet mycket speciellt. Vi har gått på havsbottnen!  Bryggorna ligger under havet när det är högvatten och sen drar det sig undan ordentligt, gissningsvis ca 100 meter.
Vi gick ut på piren och såg de som fiskade krabbor,  stora röda maneter simmade i havet och fiskmåsarna gjorde störtdykningar. Utsikten är fantastisk och mitt i allt detta ligger ett område med karuseller, spelmaskiner och souvenirbutiker!  Det kunde ha legat en dyr restaurang ute på piren men i och med att det är som det är så är detta vackra tillgängligt för alla. På vägen tillbaka stannade vi till i Chester, en medeltida stad med ännu fler vackra byggnader men då strejkade Lillsessan. Hon och jag tog varsin milkshake på McDonalds då hade de andra sightseeing.
Ikväll är maken och ungdomarna med på puben med vår vän Peter. Lillsessan har badat i badkaret och vi tar det lugnt på hotellet ♡
En av bryggorna som ligger under vattnet vid högvatten

Lillsessan vann en goseanka, "Ducky"
Stenarna som syns i bakgrunden är havsbottnen

Alla tre somnade i bilen på väg hem, det var längesen det hände. 

En bit av Llandudno

1 kommentar:

  1. Det låter som ni har det väldigt bra! Ska hälsa mapa att allt är bra! Njut o mys! C

    SvaraRadera